zaterdag 12 september 2015

Extra dierspoorexcursie

Ree en das op een holletje...
Tijdens de afgelopen vrijwilligersmanifestatie Groen Drenthe Werkt was er een stevige overtekening bij mijn workshop diersporen. Ik vind het natuurlijk erg leuk om te merken dat er zoveel belangstelling is voor diersporen. Maar ik vind het niet leuk om mensen teleur te stellen. De afvallers krijgen daarom, zoals beloofd, de gelegenheid mee te gaan op een speciale lange excursie. 

Wat gaan we doen? Een zwerftocht in het Drents Friese Wold rond het Dieverzand en Berkenheuvel. Introductie op soorten diersporen, morfologie van poten, prenten, gangen, uitwerpselen, vraatsporen et cetera. 

Wanneer: zaterdag 7 november. Start: 9 uur, Waar: P-plaats Hoekenbrink aan de Bosweg in Diever. Einde: Tot we er zat van zijn. Max. 10 deelnemers. Aanmelden via aaldrikpot@gmail.com. Voorrang voor mensen die voor de workshop tijdens Groen Drenthe Werkt waren uitgeloot. Laat bij je aanmelding even weten of dit aan de orde is. 

Let op: Bij hevige regenval in de nacht voorafgaand aan de excursie of op de dag zelf, wordt de excursie afgelast. Ik zal dan op zoek gaan naar een nieuwe datum. Of de excursie wel of niet doorgaat, staat zaterdagmorgen 7 november om 8 uur op dit blog. 

Waarom is het geen wolf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten