woensdag 28 oktober 2015

Extra excursie diersporen

Tijdens de manifestatie Groen Drenthe Werkt in september heb ik twee keer een korte workshop gegeven rond diersporen. Er was toen zoveel belangstelling dat veel mensen niet mee konden. Daarom mijn belofte een extra lange excursie voor de 'afvallers' te organiseren. Dat gaat gebeuren op 7 november. Daar heeft zich inmiddels een aantal mensen voor aangemeld, maar dat aantal correspondeert nog niet echt met het aantal mensen dat op de dag zelf zei absoluut mee te willen. Er zijn derhalve nog een paar plekken vrij. Daarom hierbij nog een keer de aankondiging:

Vrije excursie (zwerftocht) in het Drents Friese Wold over diersporen. Introductie op soorten diersporen, morfologie van poten, prenten, gangen, uitwerpselen, vraatsporen et cetera.

Wanneer: zaterdag 7 november. Start: 9 uur, Waar: P-plaats Hoekenbrink aan de Bosweg in Diever. Einde: Tot we er zat van zijn. Max. 10 deelnemers. Aanmelden via aaldrikpot@gmail.com. Voorrang voor mensen die voor de workshop tijdens Groen Drenthe Werkt waren uitgeloot. Laat bij je aanmelding even weten of dit aan de orde is.

Let op: Bij hevige regenval in de nacht voorafgaand aan de excursie of op de dag zelf, wordt de excursie afgelast. Ik zal dan op zoek gaan naar een nieuwe datum. Of de excursie wel of niet doorgaat, staat zaterdagmorgen 7 november om 8 uur op de hoofdpagina van dit blog.

Voor- en achtervoet (onder) van een vos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten